day 1 - self portrait

 
 
Som rubriken lyder är det ett självporträtt som är först ut. Först tänkte ja bara att oj, jag har ju massor av bilder på mig själv, och bara där tänker man ju liksom waah, som pappa brukar säga när jag plockar fram kameran "det är till att vara självgod det där, ta bilder på sig själv, vilket trams" Hm ja pappa, haha till viss del kan jag hålla med men hey, det är ju faktiskt inte förbjudet så tills de förbjuder selfies tänker jag nog fortsätta med att ta bilder på mig själv. Selfies. Det är ju faktisk ett jävligt fult ord, om du frågar mig. Ju fler gånger jag säger det desto värre låter det. Vem kom ens på det ordet? Usch nä. Men här kommer iaf bild nr 1 i min fotoutmaning.
 

30 day photography challenge

För att försöka få igång bloggen tänkte ja att varför inte starta med en 30 dagars fotoutmaning. Förhoppningsvis ska jag kunna få ihop bilder till alla dagar haha och om inget annat blir det ju en liten "nypresentation" av mig och mitt liv.
 
 
 
 

Nämen Hallåå!

Alltså wow. satt av en händelse och bläddrade genom mitt internethistorik och fick upp blogg.se och kom ju genast på att shit, ja har ju en bogg! Det var ju ett tag sedan, för att vara exakt så snart 2 år sedan. Det har ju hänt så jäkla mycket på dessa två åren. skulle vilja berätta om exakt allt, men det förstår vi ju att det inte får plats och dessutom tror jag inte att någon skulle orka sitta och läsa igenom 2 år av mitt liv, så kul liv har jag dessvärre inte ;)

Jag vet inte ens vad jag bloggade om sist eller vad som var sista händelsen, jag känner att jag inte orkar sitta och skriva om allt som hänt utan att vi hoppar rakt in ett nytt kapitel och så hoppas jag att jag kan försöka skriva lite liv i min gamla kära blogg med allt som händer.

- Make today amazing -